PRODUSE

Gresie Faianta

Obiecte Sanitare

Piatra Naturala

Parchet

Travertin piatra naturala
10 June 2019

Tendinte in designul intorior – Travertinul

Materialele pe care le utilizezi sunt cele care te captiveaza sa imbunatatesc aspectul casei tale. Travertinul este unul dintre acele finisaje care pot fi utilizate in nenumarate moduri in amenajarile interioare si arata frumos, indiferent ce alegeri faci.

 

De la placarile peretilor din baie si bucatarie sau zona piscinei, vei fi suprins de modul in care placile de travertin infrumuseteaza casa ta.

Travertinul ca si alte pietre naturale se pot utiliza in diferite moduri. Cei de la freshome.com ne prezinta cateva feluri de utilizare a travertinului in designul de interior.

 

 

Travertinul este des confundat cu marmura sau calcarul, dar, de fapt, este o roca cu proprietati sedimentare si are un finisaj mat frumos polisat. Atunci cand alegeti travertinul pentru locuinta dumneavoastra, solicitati recomandarile unui profesionist pentru alegerea culorilor, finisajelor. Travertinul poate fi prelucrat in placi mici gen mozaic pana la placi mari pentru pereti si blaturi.

 

 

 Cunoscut pentru calitatile sale, travertinul este un material ce arata superb in casele traditionale dar si moderne. Indiferent daca alegeti sa utilizati placi de travertin sub forma de mozaic sau placi masive, acest material adauga o nota de lux in orice saptiu. Nu sunt foarte multe m
ateriale ce pot crea un aspect rustic dar sofisticat in casa ta.

 

 

Travertinul este un material foarte vechi si a fost utilizat in amenajarea multor cladiri monumentale din intreaga lume. Alege varianta potrivita stilului tau, gama variata de finisaje si culori iti ofera nenumarate optiuni. De la elegant si sexy, cu foarte putine imbinari intre placi datorita marginilor cizelate, pana la aspectul traditional al placilor.

 

 

Mansion of Great Tiles