Search Bar1

Politica de Confidențialitate și Prelucrare a Datelor Personale

 

Ultima actualizare:Mai, 2024

 

1. Introducere

Această Politică de Confidențialitate și Prelucrare a Datelor Personale ("Politica") descrie modul în care MGT-Prelucrare SRL, sub brandul Mansion of Great Tiles, ("noi", "ne") colectează, utilizează și protejează informațiile pe care le furnizați atunci când utilizați site-ul nostru web, www.piatranaturalagresie.ro (denumit în continuare "Site-ul"). Această Politică se aplică tuturor vizitatorilor și utilizatorilor Site-ului.

2. Date colectate

Atunci când utilizați Site-ul nostru, putem colecta următoarele categorii de date personale:

  • Informații de identificare, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc., pe care le furnizați voluntar atunci când completați formularele de contact sau înregistrare.

  • Informații despre utilizare, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, paginile accesate, timpul petrecut pe Site și alte date de analiză a traficului web.

3. Scopurile și baza legală a prelucrării

Colectăm și prelucrăm datele dvs. personale în scopul:

  • Furnizării și gestionării serviciilor noastre, inclusiv procesarea comenzilor, furnizarea asistenței clienți și îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

  • Respectării obligațiilor legale aplicabile și apărării drepturilor noastre legale.

  • Realizării unor scopuri comerciale legitime, cum ar fi marketingul și promovarea produselor și serviciilor noastre.

Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. personale poate include consimțământul dvs., îndeplinirea contractului dintre dvs. și noi, îndeplinirea unei obligații legale sau interesul nostru legitim ca operator de afaceri.

4. Divulgarea datelor personale

Putem dezvălui datele dvs. personale către terțe părți în anumite circumstanțe, cum ar fi furnizorii de servicii, partenerii de afaceri sau autoritățile competente, în conformitate cu legea aplicabilă.

5. Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale și să luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile împotriva pierderii, accesului neautorizat, divulgării sau distrugerii.

6. Drepturile dvs. privind datele personale

În conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, aveți anumite drepturi în legătură cu datele dvs. personale, inclusiv dreptul de acces, rectificare, ștergere, restricționare și portabilitate a datelor. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru întrebări suplimentare despre prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

7. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică sau la prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de contact].

8. Actualizări ale politicii

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică în orice moment, prin publicarea unei versiuni actualizate pe Site-ul nostru. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru vizitarea site-ului nostru!

© 2024 Copyright Mansion of Great Tiles