PRODUSE

Gresie Faianta

Obiecte Sanitare

Piatra Naturala

Parchet

COMPOZITA

SEMIPRETIOASA

LIMESTONE

ONIX

HOME / PIATRA NATURALA

PIATRA NATURALA

 

Este un material ce ofera o nota eleganta si naturala in proiectele de amenajari interioare sau exterioare.

Travertinul in nuante pamantii, marmura in culori puternice si venaturi interesante vor transforma orice locuinta, alaturi de ardezie care are o dinamica speciala prin culorile interesante din fiecare placa poti obtine un desing plin de personalitate. Piatra semipretioasa iti ofera posibilitatea sa aduci "un strop" din natura in spatiul ales.

Chiuvete din marmura sau granit, trepte din piatra naturala, pereti placati cu piatra semipretioasa, glafuri, blaturi pentru baie sau bucatarie, iata doar cateva exemple de utilizare a acestor materiale naturale.

Daca pana de curand piatra naturala era asociata mai degrama cu interioarele amenajate in stil rustic tendintele ultimilor ani ne arata cum o putem integra in decoruri moderne, in asociere cu finisaje, mobilier si accesorii de ultima ora.

 

Piatranaturalagresie.ro reprezentat prin Dan Serv Treding pe piata din Romania, iti este alaturi in realizarea proiectelor de constructii si amenajari interioare.

 

Pe langa produsele din piatra naturala disponibile in diferite finsaje, marimi si culori, poti comanda si piese prelucrate la dimensiunile dorite, in functie de proiectul tau.

Blaturi pentru baie sau bucatarie din granit, marmura sau piatra semipretioasa.

Trepte si contra trepte din granit sau marmura.

Glafuri de interior sau exterior.

Piese speciale.

 

Produsele afisate pe site cu caracter informativ, avand in vedere ca este un produs natural, fiecare lastra difera ca si nuante sau venaturi. Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati pe email sau ne puteti vizita showroom-ul nostru din Bucuresti, Bulevardul Mihai Koglaniceanu 35.

 

Toate produsele comercializate de catre compania noastra au calitate garantata si indeplinesc toate cerintele in domeniu prin certificare oferita de catre furnizori. Totodata va oferim specialisti in domeniu, ce va vor fi aproape pe toata durata proiectului. Va stam la dispozitie cu o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania.

TRAVERTIN

MARMURA

MARMURA

GRANIT

GRANIT
Mansion of Great Tiles