Un element dinamic, care patrunde si insufleteste tot ce este in jurul sau, simbolizand uniunea eterna a energiei si a materialului, reprezentand puterea absolute. Acesta este focul, iar printr-o paralele artistica gresia portelanata este partenerul perfect in amenajarile interioare. Te-ai gandit cum ai putea sa obtii seminee interesante, iesite din anonimat, cu personalitate?

Semineele sunt punctul central al camerei, astfel incat materialul trebuie ales cu grija. Alegerea materialului potrivite, conform cu stilul nostru de viata, ne permite sa construim un mic univers in interiorul casei noastre.

 

De ce sa alegi gresiile portelanate?

 

Gresia portelanata Casalgrande Padana, ofera performanta, deoarece este rezistenta la impact si abraziune nu nu absoarbe lichidele. Este igienica, usor de curatat si nu necesita intretinere speciala in timp. Este rezistenta la foc si, in caz de incendiu, nu elibereaza substante periculoase pentru om sau mediu. Este rezistenta la pete si substante chimice, fiind un material sigur ecologic, reciclabil. Ofera o gama larga de culori, finisaje, formate si texture, cu efect de marmura, beton si rasina, precum si efect piatra si lemn; deci vei fi rasfatat atunci cand ai de unde alege!

 

 

Prin forma sa patrata distincta, acest semineu mare creeaza un efect surpinzator de simplu si sofisticat, datorita culorii deschise alese pentru placare, atentia este atrasa de flacarile calde.  Fundalul alb realizat cu ajutorul placilor de gresie portelanata tip marmura de la Marmoker evoca geniul creativ al timpurilor de mult apuse.

 

 

Iti doresti sa creezi o atitudine speciala? Poti alege placile de gresie portelanata din colectia Resina Shades pentru semineu. O paleta de nuante neutre pentru a crea spatii simple, elegante, metropolitan.

 

 

Daca minimalismul este stilul tau, ai putea dori sa alegi colectia Beton. Culori deschise ce amplifica saptiul. Obtiand un design simplu intr-un spațiu neutru.

O alta varianta pentru semineul tau este colactia de gresie portelanata R-Evolutin Concrete cu un efect de eleganta si cu un décor placut.

 

 

Izbitor de original, acest semineu pare asezat in perete, ca o piatra ce evoca amintiri vechi, vii. Alaturarea atemporala a pietrei naturale revine la viata, redescoperind culorile frumoase ale unui tinut stravechi, in umbra calda a placilor de gresie portelanata din colectia Pietre Etrusche.

 

 

Forma acestui semineu si faptul ca este deschis pe trei laturi, il fac perfect pentru a crea o zona de delimitare intre doua zone ale aceleiasi incaperi, fiind in centrul atentiei. Nuanta alba si textura moale cu efect de lemn din colectia Planks se adapteaza perfect oricarei optiuni de mobilier.

 

 

Un semineu cu o personalitate puternica, care aminteste de lemnul de maslin antic, in tonuri flambate cu o textura fina caracterizata de gresie portelanata din colectia Ulivo.

 

 

Acest șemineu splendid cu două fețe originale, instalat în centrul spațiului este in centrul atentiei, are atât o funcție decorativă cât și una practică, împărțind două zone diferite, menținând totuși o legătură între ele; Decorația Listelli Mix din colecția Arhitectură folosită pentru placarea pereților evidentiaza forma șemineului, creând un efect vizual și surprinzător.

 

 

Casa noastră reflectă cine suntem, iar o atingere personală este esențială pentru a aduce o atingere primitoare de frumusete unde te poți simți liber.

Semineu placat cu gresie portelanata! O atingere unic si originala

13 January 2020
Gresie Kone Floor tip piatra naturala

Splaiul Unirii, 5B, Popesti Leordeni

 Romania