PRODUSE

Gresie Faianta

Obiecte Sanitare

Piatra Naturala

Parchet

23 March 2020

Raw | Gresie portelanata aspect ciment Atlas Concorde

Trecutul și prezentul sunt perfect echilibrate în Raw, noua colecție cu aspect de ciment a fabricii Atlas Concorde.

Atlas Concorde prezintă o colecție cu personalitate, capabilă să recreeze suprafetele betonului cu caracter puternic, unic și ieșit din comun, unde timpul și-a lăsat amprenta prin glazuri si patine.

 

 

Combinând eleganța și caracterul industrial, Raw este setarea perfectă pentru un mix eclectic de mobilă și accesorii în stil shabby chic, precum și contraste semnificative de culoare pentru o nouă perspectivă asupra trecutului.

 

 

Culorile calde, pământești ale colectiei sunt completate de nuanțele mai reci, mai materiale, de Alb și Perlă. Patru culori de faianță porțelanata care poate fi combinata, preluând numeroasele tonuri de tencuială și semnele îmbătrânirii în timp.

 

 

Gama de plăci de faianta din corp alb prezintă o paletă de șase culori, cu trei neutre care reflectă nuanțele de gresie și trei tonuri mai strălucitoare, Blue, Rose și Petroleum, care se coordonează perfect cu starea de spirit a colecției.

 

 

O caracteristică particulară a colecției este posibilitatea de a alege materiale potrivite pentru proiect, indiferent dacă este Twist, Flag, Block sau Castle. Acest lucru stabilește un nou standard în ceea ce privește personalizarea, transformând umplutura liniei de chit din necesitate funcțională într-o parte integrantă a decorului.

 

 

Proiectul este completat cu o gamă decorativă originală care îmbunătățește matricea contemporană foarte modernă. Cu placi în diferite forme și dimensiuni, mozaicurile de gresie portelanata și faianta creează geometrii unice, evidențiate de liniile colorate pentru decorarea creativă.

Mansion of Great Tiles