PRODUSE

Gresie Faianta

Obiecte Sanitare

Piatra Naturala

Parchet

Gresit tip lemn exterior interior
03 February 2020

Placi de dimensiuni mari pentru magazinul tau elegant.

Reproducând cu atenție efectul materialului de inspirație, plăcile mari de gresie porțelanata Atlas Concorde ies în evidență pentru atenția lor minuțioasă la detalii, pentru o nouă dimensiune a frumuseții, mai ampla si de o frumusete uimitoare.

Plăcile mari Atlas Concorde răspund nevoilor contemporane de design interior, cu o gamă variată de soluții estetice pentru a se potrivi in orice spatiu. Fii inspirat de aceste două propuneri care încorporează plăci mari cu aspect de marmură în două proiecte – spatii comerciale.

Dimensiuni mari, scenografice pentru spații care sunt funcționale și contemporane

Omogenitatea designului și continuitatea instalării caracterizează acest proiect, creat cu plăci de porțelan Calacatta Extra și Stone Grey din colecția MARVEL. Pentru pardoseală, s-a folosit dimensiunea de 120 x 120 cm, în timp ce armătura cu placare împlinește noua dimensiune de 120 x 278 cm care, cu grosimea sa de 6 mm, este soluția ideală pentru crearea pereților cu impact vizual puternic.

 

 

Plăcile mari prezintă frumusețea, bogăția și calitatea plăcilor de porțelan pe o suprafață mai largă, amestecul perfect de lux, funcționalitate și design, pentru spații de retail cu o atmosferă de prestigiu.

O experiență de cumpărături care se referă la lux și la detalii prețioase

În acest showroom unde s-au utilizat plăci mari cu aspect de marmură, se regaseste frumusetea naturală a colecției MARVEL EDGE, pentru un decor interior rafinat și o experiență de cumpărături luxoasă și elegantă.

 

 

Lansarea reflectorizantă a plăcilor de porțelan îmbunătățește graficele frumoase pentru un stil care este clasic, dar contemporan, depășind orice tendință.

Mansion of Great Tiles