PRODUSE

Gresie Faianta

Obiecte Sanitare

Piatra Naturala

Parchet

Gresie Atlas Concorde Ultramarine si decor auriu - gresie tip piatra naturala albastre
07 April 2020

Placi ceramice: Tendințe în design interior

Terrazzo

 

În Europa, placarea cu placi tip terrazzo a castigat popularitate. Terrazzo venetian dateaza din Grecia antica, cand pardoseala a fost acoperita cu mici pietricele si apoi cimentata. In acest caz, au fost utilizate materiale naturala: calcar, marmura, sticla si piatra. Astazi, o astfel de pardoseala poate fi vazuta nu numai in palate sau conace vechi sau muzee ci si in apartamente. Arata spectaculos!

 

 

Mozaic

 

Producătorii oferă astăzi o varietate de texturi: piatră, metal, pietricele, granit, lemn cu efect 3D. Aceasta este o soluție excelentă pentru camerele decorate în stil deco. Mozaicul tip metalic este potrivit pentru un design minimalism.

Tendință 2020 pentru baie - modele de faianță de format mare. Mozaicul este folosit ca accent unic. Fâșia îngustă de mozaic este înlocuită de bordurile obișnuite pentru decorarea capetelor nișelor, rafturilor încorporate, carcasele de duș fără cabine.

 

 

Hexagoane „fagurii”

 

Placile sub forma unui hexagon obișnuit sunt o tendință modernă în lumea designului de interior. Printre formele geometrice, aceasta este capabilă să reînvie chiar interioarele plictisitoare. Într-o încăpere luminoasă puteți construi un perete de accent din hexagoane. Și dacă în anotimpurile anterioare a fost un hexagon obișnuit, acum rândurile s-au reumple cu o formă alungită.

 

 

Gresie portelanata tip piata naturala

 

Principala tendință sezonieră în designul interior 2020 este gresia portelanata. Imitatie piatră naturală sau o lemn, iar prin tehnologiile moderne aceasta imita perfect materialul natural. Gresia portelanata este rezistenta la umezeala si murdarie sau la factori mecanici. Acest produs este potrivit pentru incalzirea in pardoseala.

 

 

Gresie decorativa cu accente Marocane sau Spaniole

 

De obicei, sunt utilizate pentru bucătării, în bai și alte interioare. Cel mai adesea, gresiile cu accente arabe și mediteraneene sunt realizate în culori gri și albite.

Gresia portelanata tip marmura in format mare.

Marmura alb-negru este adesea folosită în interioarele moderne. Potrivit designerilor, astăzi albul a devenit „a doua culoare bej”. Se încadrează armonios în orice spațiu.

 

 

Placile mari va permit sa obtineti un perete continu, fara imbinarile uneori inestetice aparute ca in cazul placilor de dimensiuni maimici. Datorită tehnologiei perfecte, această țiglă transformă complet camera, făcând-o confortabilă și armonioasă.

Gresiile de format mare ocupa constant o pozitie principala pe piata materialelor de design. Modelele cu dimensiuni de 60x60 cm sunt utilizate pe pardoseli, placile dreptunghiulare de 30x90 sunt utilizate pe pereti. Dar sa nu uitam de formatele mult mai mari de 120 x260 cm ce pot fi utilizate atat pe pereti cat si pe pardoseli.

 

 

Faianta glazurata lucioasa

 

Aceasta este destinata doar peretilor. Initial baza este arsa la cuptor la temperaturi ridicate, iar glazura aplicata la temperaturi relativ scazute. Se obtine o calitate superioara a glazurii cu o suprafata stralucitare, pastrand culorile vii.

 

 

Gresie tip lemn lucioasa

 

O combinație între o suprafață lucioasă și lemn arată nobil și spectaculos. Această alegere va atrage cu siguranță iubitorii de minimalism și eco-stil. Gresia tip lemn imita perfect suprafata lemnului lacuit.

 

 

Placi de relief 3D

 

Placile de relief 3D sunt foarte populare astăzi, deoarece cu ajutorul său, interioarele minimaliste devin și mai spectaculoase și mai colorate.

 

 

 

Mansion of Great Tiles