Colecția Onici de gresie portelanata cu efect de marmură de la Casalgrande Padana a fost proiectată pentru a satisface o cerere transversală de stil, pentru a aduce eleganță și magie pe toate suprafețele și pentru a spori spațiile contemporane și clasice. Toate acestea sunt posibile datorită variațiilor sofisticate de culoare, folosirea elegantă a luminii și a nuanței și reflecții uimitoare care aduc dinamism în fiecare spațiu, garantând în același timp performanțe imbatabile.

 

 

Gama cuprinde șase texturi diferite, toate fiind inspirate din frumusețea cuarțului, un material natural ce stă la baza colectiei Onice. Culorile oferite sunt identice cu nuantele clasice, dar ofera un aer conteporan si modern.

 

 

Finisjaul lucios imbunatateste aspectul suprafetelor, sporind stralucirea lor oferind o senzatie de eleganta atemporala, in timp ce proprietatile impresionante ale gresiei portelanate cu efect de marmura ofera versatilitate si pot fi adaptate in orice spațiu si stil, de la contemporan, clasic, sic, sofisticat sau industrial.

Gresia din colectia Onici este recomandata atat pentru pardoseala cat si pentru pereti atat interior cat si exterior. Este extrem de practica in proiecte rezidentiale, unde – datorita modularitatii si formatelor mari – permite proiectantilor sa experimenteze noi solutia, cum ar fi blaturile de lucru si mobilierul personalizat. Totusi, Onici este ideal si in spatii comerciale, birouri, restaruante.

 

 

Formatele mari si grosimile variate ale placilor de gresie portelanata fac din aceasta colectia o alegere esentiala pentru arhitecti si designeri de interior, fiind capabili sa foloseasca aplicatiile tehnice pentru placari pe fatade ventilate din diferite proiecte. Acest lucru se datoreaza caracteristicilor intrinseci ale gresiei portelanate, ca longevitatea, rezistenta la inghet, impermeabilitate. Mai mult tehologia unica de curatare auto Bios mentine in mod independent placile curate si asigura o igiena continua.

 

 

Onici este un material unic, cu radacini adanci in istoria pietrelor naturale. Fiind o gresie portelanata cu inalte performante, colectia Onici este disponibila si in formatul Kontinua, placi mari si subtiri. Aceasta varianta este metoda perfecta de a arata continuitatea uimitoare ale acestui material, reflexiile delicate, tonurile dinamice ce se regasesc pe suprafata placilor.

 

 

Potrivita in orice saptiu, gresie portelanata Casalgrande Padana este igienica si capabila sa elimine principalele trulpini bacteriene datorita tehnologiei sale antibacteriene Bios. Este un material ecologic, sigur si durabil, deoarece respecta mediul, sanatatea si siguranta. Nu continue plastic si este complet reciclabil. Este rezistent la foc si nu emite substante nocive, nu sufera modificari in timp si poate fi curatat cu usurinta, fara o intretinere speciala. Placile nu vor fi deformate si sunt rezistente la inghet si detergent chimici.

Creează-ți stilul preferat și lasă-te inspirat!

 

Onici Casalgrande Padana: frumusețea reflexiilor 

20 January 2020
Piatra naturala semipretioasa Antolini

Splaiul Unirii, 5B, Popesti Leordeni

 Romania