© 2024 Copyright Mansion of Great Tiles

Purity of marble este o colecție de gresie care redă textura marmurei, fiind destinată zonei de baie prin prisma faptului că oferă o notă elegantă, cu detalii, dar totodată simplă prin puritatea culorilor.
30 July 2019

Ești în căutare de placi ceramice-gresie/faianță, însă nu ști ce să alegi?

Nici o grijă!

Îți prezentăm colecțiile de gresie ale unei fabrici italiene ce creează materiale ideale oricărui tip de amenajare, fie interioară sau exterioară.

 

CERAMICHE SUPERGRES

 

 Fabrica Supergres își are originea in Italia, fiind fondată in 1961 ca și o fabrică mică, cu personal din muncitorii locali, ca mai apoi să se dezvolte la nivel internațional, fiind astăzi  exportator in peste 50 de țări.

Această fabrică prezintă colecții de gresie care satisfac nevoile oricărei persoane ce este în căutarea de plăci ceramice atât pentru amenajarea spațiului personal, cât si pentru amenajarea unui proiect de amploare.

 

SPAȚII DE INTERES

            Baie

 

 

 

Purity of marble este o colecție de gresie care redă textura marmurei, fiind destinată zonei de baie prin prisma faptului că oferă o notă elegantă, cu detalii, dar totodată simplă prin puritatea culorilor.

 

 

 

Această colecție redă în ansamblu caracteristicile a trei tipuri de marmură originare în Italia, Statuario, Calacatta, Lasa.

Plăcile sunt porțelanate în masă, ceea ce conferă rezistență și durabilitate în timp.

Formate:

120x278 CM RT

120x120 CM RT

75x150 CM RT

75x75 CM RT

60x60 CM RT
30x60 CM RT

 

Material: Gresie Porțelanată

Finisaj: Mat/Lucios

 

Bucătărie-Living

Ekho wood

 

 

 

Plăcile ceramice, din colecția Ekho Wood, redau in detaliu caracteristicile parchetului.

Această gresie este ideală pentru amenajarea zonei de bucătărie sau a unui spațiu de tip open space, textura plăcilor ceramice fiind identică cu textura lemnului.

Gresia din colecția Ekho Wood este disponibilă în trei culori, Nut, Gold și Silk, de asemenea gresia este porțelanată în masă, rectificată.

Material: gresie porțelanată

Format:

 15x120 RT     

 30x120 RT       

20x120 RT

30x240 RT

 

 Culori:

 

 

 

 

Finisaj:  Mat/ Structurat

 

 

Exterior

 

 

French Mood T20

 

 

 

Gresia din colecția  French Mood T20 este ideală când vine vorba de amenajări exterioare.

Aceste plăci ceramice sunt menite să reziste condițiilor extreme, precum temperaturi scăzute în sezonul rece, umiditate crescută, sunt resistente la trafic intens, aceste lucruri facând ca gresia French Mood T20 să fie alegerea perfectă pentru amenajările exterioare, fie vorba de terasă sau placarea unor culoare de trecere, chiar zona de staționare a mașinilor.

 

Gresia din această colecție este tratată cu o componentă chimică ce îi conferă durabilitate în timp, în special în sezonul rece, rezistă eroziunii în momentul aruncării de sare împotriva alunecării.

 

 

Material: gresie porțelanată

Format:

40x120 RT

90X90 RT

60x60 RT

 

Culori:

 

 

 

 

Spații Comerciale

            Medley

 

 

 

 Colecția de plăci ceramice de inspirație contemporană, cu un design minimalist, vine în ajutorul spațiului prin culoarea materialului și finisajul acestuia.

 

 

                

Material: Gresie porțelanată

Format:

75x150 RT

75x75 RT

60x60 RT

30x60 RT

7.5x30 RT

25x75

 

Culori:

 

 

 

 

Pentru detalii despre produse sau pentru a viziona diverse mostre de materiale, vă așteptăm de Luni până Sâmbătă in showroom-ul  din București Calea Victoriei, 122A, de asemenea asteptăm mesajul dumneavoastră pe adresa sales@piatranaturalagres.

 

Search Bar1