PRODUSE

Gresie Faianta

Obiecte Sanitare

Piatra Naturala

Parchet

gresie tip piatra naturala
05 August 2019

Caracteristicile gresiei French Mood o colectie inedită

Gresie tip piatra - pentru a satisface nevoile multiple ale vieții contemporane.

 

French Mood aduce în prim plan patru pietre naturale cu caracteristici estetice și cromatice diferite și creează o gresie porțelanată de înaltă performanță, cu o suprafață practică și funcțională, indiferent de flux din timp.

 

Gresie tip piatra naturala

 

Gresie tip piatra naturala

 

Supergres a reprodus două pietre diferite, în gresie porțelanată, extrase în diferite cariere, reproducând fiecare detaliu grafic și fiecare incluziune fosilă tipică acestei pietre, propunând-o în doua culori Chalon si Saint Denis

 

   

 

 

 

O gresie tip piatră "clasică", dar transversală și versatilă, care surprinde pentru ușurință cu care furnizează contexte moderne dar și contemporane.

Pentru realizarea gresiei Reims, Supergres a reprodus cu fidelitate fiecare detaliu al suprafetei, tipic acestei pietre belgiene celebre, care conferă camerelor autenticitate.

 

 

 

 

În final, a fost selectată o piatră extrasă în zona Ardenilor, caracterizată printr-o grafică variabilă și umbroasă, bogată în detalii grafice și cromatice, în gri (Cluny). Suprafața acestui tip de  gresie, ușor structurată, îmbunătățește profunzimea graficului.

 

 

French Mood este o reinterpretare modernă a pietrelor originare franceze, care îmbină tradiția și modernitatea și se potriveșt perfect cu orice tip de mediu. Gresia este potrivita pentru placari verticale (pe perete) cat si orizontala (pe pardoseala), ​​interior | exterior, garantând continuitatea arhitecturală între interior și exterior.

 

 

 

Material: gresie porțelanată

Culori: Cluny, Reims, Chalon, Saint Denis

Suprafață: R10 naturală, structurată R11

Formate: 60x120RT, 75x75RT, 60x60 RT, 30x60 RT

 

Sursa: bagnoidea.com

 

 

 

Mansion of Great Tiles