PRODUSE

Gresie Faianta

Obiecte Sanitare

Piatra Naturala

Parchet

gresie colorata Vogue
13 May 2019

Colectia Graph|Gresie colorata|Ceramica Vogue

O colectie de placi ceramice glazurate ideala pentru placari orizontale sau verticale. Diagrama care se regaseste pe fiecare placa te trimite cu gandul la hartia milimetrica, aliat pretios in desenul tehnic de precizie.

 

 

Designul placilor ceramice Graph scoate proiectantul din noi, cel caruia ii plac liniile drepte si simetria. Voghe Graph sintetizeaza prin numele sau scopul de a deveni un instrument in proiectele de design interior simple dar pline de eleganta si stil.

 

 

Detaliu distinctiv al colectiei este cu siguranta culoare. Varietate uriasa – 29 de culori – 14 nuante neutre Grey, Dove -Grey, Brown si Black plus alte 12 nuante vii in 3 culori pline de la rosu la albastru si verde - cu 3 dimensiuni disponibile 50x50, 25x25 si 10x25cm.

 

 

Placile pot fi potrivite cu chituri colorate pentru a crea nenumarate combinatii care se potrivesc fiecarui mediu in care vor fi utilizate placile. Usor de intretinut, cu o suprafata antiderapanta R10 ceea ce o face ideala pentru bai sau spatiile in care poate exista apa/umezeala.

 

 

Cu ajutorul modelelor sale micro si culorilor de contrast, colectia Graph de gresie ofera personalitate oricarui spatiu. In acelasi timp, designul sau discret faciliteaza asocierea cu alte materiale sau mobilier.

 

Pentru mai multe detalii te asteptam sa ne vizitezi in Bucuresti Calea Victoriei 122A, showroom Concept by Dan Serv.

Ne poti trimite mesajul tau pe adresa de mail:

 

sales@piatranaturalagresie.ro

 

 

Mansion of Great Tiles