© 2024 Copyright Mansion of Great Tiles

De la alb sau negru la roz, verde si multe alte culori, TRES creează  baterii pentru chiuvetă, duș, cadă, încastrate sau aparente, există modele pentru toate gusturile.
13 May 2019

Ești în căutarea de robineți care să prezinte un design deosebit, dar, totodată cauți și un produs de calitate?

Ti-ai imaginat vreodată cum ar fi dacă ai avea în casa ta piese spectaculoase când vine vorba de bateriile sanitare?

Ei bine, se poate! Iți prezentăm o fabrică ce creează colecții în care simplul robinet va deveni vedeta băii sau bucătăriei tale.

 

TRES GRIFERIA

Cu o vastă experiență în domeniu, fabrica spaniolă TRES creează colecții de robineți menite să satisfacă dorințele fiecărei persoane.

 

 

 

MODELE COLORATE ?

 

Da, acum există!

Poate  că până acum ai văzut doar în reviste, dar acum există si la noi modelele colorate de robinet, care, desăvârșit vor scoate din anonimat orice spațiu.

De la alb sau negru la roz, verde si multe alte culori, TRES creează  baterii pentru chiuvetă, duș, cadă, încastrate sau aparente, există modele pentru toate gusturile.

 

 

 

 

Cu ce sunt diferite bateriile sanitare TRES?

 

Pe lângă designul atrăgător, robineții TRES diferă prin calitatea excepțională, fiind fabricate după standarde spaniole de excepție, dintr-un aliaj de metale, menit să prezinte durabilitate, acești robineți se situează într-un top al celor mai bune produse din domeniu.

 

 

 

Poate să fie sigur un robinet? Da!

 

Fără cusur, când vine vorba de siguranța casei noastre si, implicit a familiei, întotdeauna alegem să optăm pentru cele mai bune produse.

Așadar, robineții TRES prezinta o noua tehnologie


 

Tehnologia Protec-Tres, se bazeaza pe un inel cu diferite tipuri de crestaturi in interiorul robinetului ce are ca functie de a delimita distanta de miscare a manetei. Acest disc cu opt pozitii permite controlarea nivelului de temperatura a aprei, astfel, copii vor fi feriti de accidente.

 

INTRETINERE SPECIALE?

 

Va ganditi ca un robinet complex, ca cele de la Tres, necesite o ingrijire speciala? Ei bine, NU!

Robinetii Tres se intretin obisnuit, dar puteti apela la produse speciale pentru a le pastra finsajul cromat mereu lucios.

 

Asadar daca ti-am atras atentia si esti interesat de produsele noastre, nu ezita sa ne vizitezi in magazinul din Calea Victoriei 122A, Bucuresti unde poti vedea o varietate mare de robineti expusi, pentru baie sau bucatarie cat si bideu dus sau cada.

 

 

 

Search Bar1