PRODUSE

Gresie Faianta

Obiecte Sanitare

Piatra Naturala

Parchet

De la alb sau negru la roz, verde si multe alte culori, TRES creează  baterii pentru chiuvetă, duș, cadă, încastrate sau aparente, există modele pentru toate gusturile.
06 January 2020

Culoarea anului 2020 Albastrul clasic

Este simbolul calmului si al tacerii, datorita capacitatii sale de a genera un sentiment de relaxare, liniste si echilibru. Ajuta corpul sa se relaxeze, calmand anxietatea si stabilizand bataile inimii. Conform principiilor feng shui, albastrul este culoarea apei si reprezinta spatiul infinit al cerului si al marii. Evoca sentimente de tandrete si bucurie de a trai si este asociat cu forma geometrica a cercului – simbolul vesnicei miscari a spiritului – incurajand introspectia si sensibilitatea.

Daca doriti sa creati un mediu sofisticat si rafinat in casa, care sa incurajeze calmul si relaxarea, puteti opta pentru o culoare albastru intens pentru o parte dintre peretii dvs sau sa incorporate culoarea prin piese de mobilier, in special daca sunt culori subtile, usoare si naturale, cum ar fi bej, cream sau oricare dintre nenumaratele nuante de alb.

Culoarea albastru se adapteaza tutror stilurilor – clasic, modern si contemporan, provensal si rustic si poate fi combinata cu o gama nesfarsita de materiale.

Foarte des intalnita in interioarele caselor situate aproape de mare, albastrul creste in popularitate si in orase. Combinatia de albastru cu alb, o combinatie atemporala, populara pentru peretii baii.

 

Earth by Pininfarina Blu

Earth by Pininfarina Blu

R-Evolution Blue

 

Având în vedere capacitatea sa de a transmite armonie, liniște și liniște, culoarea albastră își locul si în dormitor.

O idee excelentă de stil este să încorporați detaliile de albastru în pereți și mobilier și să le completați cu lenjerie neutră, ușoară și pardoseli din gresie portelanata cu tonuri de maro călduțe, cum ar fi stejarul din colectia Planks.

 

Planks Bruno

 

Albastrul este, de asemenea, o alegere perfectă pentru cadrul paturilor matimoniale, obtinand o amenajare confortabila și mai primitoare cu ajutorul bejului subtil al plăcilor de gresie portelanata din colecția Pietra Baugè folosite pentru pardoseli.

 

 

Pietra Baugè Beige

 

În această sufragerie sofisticată, contemporană - cu tonuri neutre, ușoare de pardoseală și plăci din colecția Planks - albastrul intens oferit de perne ajută la aducerea mării prin acele ferestre mari de sticlă și în cameră, oferind  eleganță și rafinament întregului spațiu.

 

 Planks Beige - Planks Grigio

Mansion of Great Tiles