PRODUSE

Gresie Faianta

Obiecte Sanitare

Piatra Naturala

Parchet

De la alb sau negru la roz, verde si multe alte culori, TRES creează  baterii pentru chiuvetă, duș, cadă, încastrate sau aparente, există modele pentru toate gusturile.
01 October 2016

Cersaie 2016 - Design si placi ceramice

In vizita la Cersaie 2016, evenimentul de la Bologna dedicat ceramicii, am fost captivati de noutatile in domeniu. Participant si la aceasta editie, Casalgrande Padana suprinde prin colectii noi, extinderi ale seriilor existente, variatii de textura si culori neobisnuite, dar mai ales printr-o atentie sporita fata de formatele mari de placi ceramice.

 

 

Cercetarile Casalgrande Padana au abordat directii diferite pentru a prezenta la Cersaie gamele imbunatatite ale colectiilor deja prezente in portofoliu. Marirea colectiei Marmoker, noile game Stones, Woods, Resins si Cement si placile in formate mari de 90x180 si 75x150. O abordare diferita a materialelor ceramice, o viziune transversala asupra dimensiunilor, suprafetelor, texturilor si culorile pentru fiecare colectie in parte. Un mod de operare care evident a dus la investitii mari, in special pentru dezvoltarea procesului de productie a noilor formate. Un angajament pe care Casalgrande Padana la trata cu atentie la detalii si cu o planificare dovedita deja in fiecare linie de productie.

 

 

Tehnologia si estetica se combina in toate colectiile, care sunt caracterizate printr-o dorinta de a exploata lumea complexa a materialelor naturale si reinterpretarea acestora datorita performantelor tehnice din industria ceramica.

Acest lucru a stat la baza colectiei Marmoker, care include acum noi culori si formate. Aceasta serie foloseste tehnologie de print digitala atat pe suprafata materialului cat si in profunzimea acestuia, si oferind nunate, texturi, culori si finisaje identice cu materialul natural care a fost sursa de inspiratie. Rezultatul este o suprafata care este perfecta pentru uz rezidential cat si in alte proiecte de design interior, deoarece asociaza calitatea materialelor de referinta cu performanta superioara a materialului ceramic. Fata de efectele de piatra existente, Marmoker cuprinde acum urmatoarele culori - Bianco Vietnam, Fiorito, Brecie Carsica, Brecie Sarda, Silvia Oro, Grafite Marrone, Statuario Venato, Travertino de titan, Arabesque, Veselye, Jolie si Grigio Billiemi.

 

 

CULORI SERIE MARMOKER

 

 

 

Noile colecții includ Pietre di Paragone, gama de portelan ceramic, care a fost inspirata de catre piatra naturala. Materiale utilizate in mod traditional in industria constructiilor, materiale care spun povestea “vechii Europa”, un leagan de povestiri, culturi si evenimente. Aceste materiale ies in evidenta prin unicitatea lor. Putem puncta modelele de piatra care au fost inspiratia designerilor - pietrele din valea Osernone – granit elvetian, piatra extrasa din vecinatatea lacului Iseo, modelele sofisticate si catifelte din zona Vals pana la pietrele Solnhofen din Germania.in

 

Toate acestea se regasesc in modelele Limestone Nero, Grigio and Beige, Black Pearl, Grigio Aitos, Grigio Tao, Pietra del Cardoso, Pietra di Vicenza, Pietra Otta and Pietra Piasentina.

 

 

Apoi, avem trei noi colectii.

 

Noul “Greenwood” - colectia iese in evidenta prin design si delicatetea tonurilor simple, care recreeaza padurile italiene nobile.

 

 

Colectia Resina, cu modele mate si neomogene, care a devenit un trend in designul de interior contemporan.

 

Colectia “Beton” - noua colectie cu efect de ciment, a fost realizata pentru a crea efecte urbane cu stil si atmosfera utlizand doar produse ceramice.

 

 

Toate colectiile sunt disponibile si in versiunea Bios Antibacterial, colectie certificata cu proprietati antibateriale si varianta Bios Auto Cleaning, cu un grad ridicat de auto-curatare.

 

Casalgrande Padana ofera produse atractive, suprafete dinamice si instrumente de proiectare pentru a oferi un caracter suplimentar si farmec aparte oricarui proiect de design interior. Formatele traditionale sunt completate cu dimensiuni noi, in formate mari 90x180 cm si 75x150 cm (si submultiplii).

 

 

Mansion of Great Tiles