© 2024 Copyright Mansion of Great Tiles

Noutati gresie
30 September 2019

Casalgrande Noutati la Cersaie 2019

 

 

Gresia Marmoker – culorile pretioase ale marmurei combinate cu performantele gresiei portelanate.

 

Placi de gresie portelanata au fost adaugate colectiei Marmoker, care acum este si mai bogata. Farmecul atemporal al marmurei Calacatta Extra, Titan White si Canova, cu aceleasi venaturi clasice pe un fundal alb; nuantele delicate ale marmurei White Musk, For di Pesco si Oyster Gray; tonurile mai luminoase ale Green Caribbean, Brown Forest si Night Storm; contrastele dintre Orange Black sau Rosso Francia si nuantele intrunecate de Ossidiana si cele mai calde ale Tangerine.

 

 

Gresie portelanata tip marmura in 48 de culori care recreeaza trasaturile tipice ale pietrei naturale. Disponibile in dimensiuni cuprinde intre 59x59 cm si placi mari de 160x320 cm, cu finisaj mat sau lucios si cu grosime de 6.5 mm sau 10 mm.

 

Marmoker este noua colecti de gresie portelanata care aduce farmecul si unicitatea naturii in materiale create de catre oameni, recreand imaginea de marmura naturala si pietre associate cu performantele excelente ale placilor ceramice.

 

Marmoker este un rezumat al capodoperelor pe care natura le-a creat de-a lungu secolelor. Colectie perfecta pentru a obtine pardoseli exclusive si pereti, asociind caracteristicile tehnice excelente ale gresiei portelanate cu calitatea estetica a suprafetelor naturale. Sunt perfecte pentru proiecte cu trafic ridicat, deoarece se remarca pentru rezistenta lor la uzura, substante chimice aggressive si inghet, precum si rezistenta la felxiuni, intalterabilitatea culorilor si igiena (datorita tehnologiei BIOS Antibacterial HYDROTECT. Toate aceste Caracteristici asigura confortul celor ce locuies in aceste spatii, fara a fi nevoiti sa va preocupati de intretinere.

 

Placile de gresie portelanata cu efect de marmura din colectia Marmoker adauga character oricarui cadru cu o identiate puternica si un stil indraznet. Materiale pretioase pe care gresia de portelan le aduce la viata pentru a crea o atmosfera unica, calda si eleganta in orice spatiu.

 

Night Storm 118x236 cm, 118x118 cm and Titan White 118x258 cm

Night Storm 118x236 cm, 118x118 cm and Titan White 118x258 cm

 

Flooring: Tangerine  Coverings: Calacatta Extra

Podea: Tangerine

Coverings: Calacatta Extra

 

 

 

Natura devine decor

 

Macro si Terrazzo sunt cele doua colectii de gresie portelanata cu efect granit, care confera o rasucire contemporana podelelor din marmura si seminato, in care repetarea aleatorie a elementelor neregulate creeaza efectul unui covor natural.

 

Cu Macro, materialul in sine este cel ce prin aspect devine un décor, o imagine care rezulta din combinatia de pietre si pietricele, piese neregulate ale unui puzzle dinamic care adauga o nota eleganta camerei.

 

Moro, Bianco, Carnico si Grigio sunt cele patru variante disponibile in marimi ce variaza de la 59x59 cm la 118x236 cm, cu grosimi de 6.5 mm si 10 mm. Toate aceste variante sunt oferite cu finisaj lucios pentru a sublinia imaginea de ansamblu a suprafetei si multele variatii coloristice.

 

 

Aceasta colectie este perfecta pentru zone rezidentiale, dar ofera o atmosfera calda in orice cadru, inclusive hoteluri, magazine, restaurnate si spatii comerciale.

 

Macro Moro

 

Terrazzo este o reinterpretare a unui „mozaic” natural realizat cu piese de diferite dimensiuni care își găsesc poziția în perimetrul plăcii pentru a crea un set elegant și sofisticat. Conceput în principal pentru amenajări rezidențiale, această nouă colecție de gresie din porțelan cu efect de granit creează o suprafață continuă cu o imagine perfectă.

 

Terrazzo este disponibil în culori Pearl, Grey, White, Black si Beige cu finisaje lucios si mat antialunecare Grip R11, și în următoarele dimensiuni: 30x60 cm, 60x60 cm, 37.5x75,5 cm, 75.5x75,5 cm și 90x90 cm.

 

 

 

 

Limpha: am luat frumusețea naturii și am pus-o într-o țiglă ceramică.

 

Limpha este noua colecție de gresie din porțelan din Casalgrande Padana, care se inspiră din plantele cățărate pentru a transforma un placaj al pereților într-un element de frumusețe naturală. Și acum, colecția s-a îmbogățit cu noile texturi Coral Rose și Larix, disponibile în format 120x240 cm large cu o grosime de 6,5 mm și finisaj natural.

 

 

 

Domeniul său larg de aplicare și caracteristicile tehnice exclusive (îngheț, abraziune și rezistență la uzură, rezistență la lumină și rezistență la flexie) fac ca gresia din porțelan din colecția Limpha să fie potrivită pentru interioare și exterioare, pentru clădiri noi și cladiri restaurate. De la rezidențialele private la clădirile publice, de la reamenajarea de birouri, școli și săli de sport, colecția Limpha adaugă personalitate, îmbunătățește performanța și elimină costurile de întreținere.

 

Limpha Coral Rose 120x240 cm

 

În prezența razelor solare, tehnologia Bios Self Cleaning® permite ca plăcile mari din gresie din porțelan din colecția Limpha să reducă poluanții din aer și să descompună depozitele de murdărie, care sunt spălate de suprafața plăcilor de apa de ploaie, datorită superhidrofilicității ceramicii din suprafaţă.

 

Un perete frumos care poate ajuta la îmbunătățirea calității vieții prin reducerea poluării și îmbunătățirea calității aerului.

 

Noile colecții ale gamei Extragres 2.0

 

Extragres 2.0, gama de culori și suprafețe din colecțiile Amazzonia, Country Wood, Kerblock, Parchi, Pietra Baugè și Pietre di Sardegna cu o grosime de 20 mm este acum și mai bogată odată cu adăugarea colecțiilor Manhattan și Terrazzo și Gré Bianco , Gré Grigio și culorile Onsernone din colecția Pietre di Paragone.

 

 

Aceste plăci de gresie din porțelan monolit, perfect pătrate și rectificate, sunt versatile, robuste și funcționale și au un finisaj de suprafață antislip. Soluția perfectă pentru satisfacerea tuturor cerințelor de proiectare în spații exterioare publice și rezidențiale, cum ar fi terase, plaje, pasarele cu gazon și pietriș și zonele urbane.

Search Bar1