Atlas Concorde prezintă noua colecție Reverse Canon

Colecția este semnată de Piero Lissoni, arhitect și designer cunoscut pentru stilul său inconfundabil și eleganța creațiilor sale.

 

 

„Cele patru compoziții ale colecției Canone Inverso sunt variantele unui model, o schemă care este compusă și recompusă pentru a crea o relație armonioasă care, la fel ca într-o partitură muzicală, este formată din asamblarea diferitelor note, sau mai degrabă formele care o compun ". * Piero Lissoni

 

 

Canone Inverso reflectă o combinație de fluiditate și materialitate și interpretează designul pe care Atlas Atlas Concorde i-a oferit-o lui Piero Lissoni: elemente decorative, mozaicuri din gresie portelanata pentru placari verticale si orizontale.

După cum remarcă compania, „am oferit designerului gama noastră pentru a fi combinate și potrivite liber, pentru a crea o„ colecție de decor ”pentru a fi prezentată individual sau pentru a fi folosită în combinație cu diferitele noastre colecții și suprafețe."

 

 

Proiectul constă din patru mozaicuri realizate cu plăci de gresie porțelanata și inspirate din lumea cimentului și a pietrelor minimaliste.

Fiecare compoziție are propria geometrie originală într-o singură culoare obținută prin amestecarea plăcilor cu nuanțe similare, alese din gama de colecții cu efect de piatră cu ciment Atlas Concorde.

 

 

Colecția variază de la alb cald la bej cu urme de argilă și gri deschis, de la griuri în tonuri mai reci și mai deschise până la nuanțe mai închise, antracit și fum. O simplitate compozițională care, la fel ca o țesătură jacquard observată de aproape, dezvăluie designul sofisticat al culorilor.

 

 

Suprafețele alese de Piero Lissoni pentru Canone Inverso sunt: ​​BOOST și DWELL (efect de ciment), RAW (efect de tencuială de ciment), ARKSHADE (efect de ciment minimalist), KONE (efect de calcar minimalist).

O valoare adăugată importantă a Canone Inverso este, prin urmare, posibilitatea de a crea combinații rafinate ale fiecărui mozaic cu colecțiile Atlas Concorde.

Fiecare mozaic poate fi perfect asortat cu toate suprafețele care folosesc plăcile încorporate în mozaicul propriu-zis.

 

 

O colecție de decoruri care se poate utilza oriunde, nu doar vertical sau orizontal, ci ca elemente de mobilier. Un nou instrument de interpretare a suprafețelor ceramice într-un mod creativ și personalizat, în concordanță cu cele mai noi cerințe de design interior de ultimă generație.

 

Canone Inverso. Prima colecție de decor Atlas Concorde semnata Piero Lissoni

27 January 2020
Travertin piatra naturala

Splaiul Unirii, 5B, Popesti Leordeni

 Romania