Te-ai gândit vreodată să renunți la cadă, însă nu ști cum ai putea sa o înlocuiești? Cauți un mod nou, inedit de abordare a zonei de duș?

Iată câteva sugestii de abordare, menite să vina în ajutorul tău cu soluții inovative, ce vor face din baia ta un spațiu pe care îl vei considera oaza ta de relaxare.

 

 Din ce în ce mai des, tot mai mulți oameni optează, când vine vorba de zona de duș, pentru a renunța la clasicele cădițe  albe de baie, în favoarea unei zone de duș clar delimitate sau la înlocuirea acestora cu cabine de sticla.

 

Astfel, tot mai multă lume ce își amenajează baia optează pentru delimitarea zonei de duș față de cea uzuala fie printr-un parapet sau perete separator, ori, fie prin delimitarea acesteia prin cabina din sticla, ce creează senzația de continuitate, dar, totodată, protejează partea uscată a băii de cea umedă.

Iată câteva sugestii de amenajare a zonei de duș.

 

WALK-IN SHOWER

 

Acest mod de abordare a zonei de duș este utilizat, de regula, în băile cu o suprafață considerabilă, dușul în sine fiind zona de atracție a băii, ce poate fi amenajat in diverse moduri, precum plăcile de gresie ce imită piatra naturală, sau crearea unor jocuri de texturi și culoare, prin utilizarea ca piesă principala a unui mozaic sau a plăcilor ceramice cu modele.

 

 

 

 

sursa * decorpad.com

 

 

CABINE DIN STICLA

 

Cabina din sticlă este cel mai nou trend în materie de amenajarea băii. Este foarte practic, prezintă un aspect plăcut, neîncărcat, permite un joc de texturi si nuanțe a zonei de duș, prin prisma faptului că este un element compozițional in planul II.

Totodată, cabina din sticla este un artificiu foarte elegant în ceea ce privește amenajare băii, fiind un element compozițional curat, simplu, lipsit de încărcare prin detalii, dar, în același timp oferă băii dumneavoastră o notă sofisticată.

 

 

 

sursa * fr.hudsonreed.com

 

SUGESTIA CONCEPT by DAN SERV

Amenajare baie ATLAS CONCORDE

 

 

 

 

O sugestie de amenajare a băii cu noile plăci ceramice Atlas Concorde, care imită piatra naturală semiprețioasă, ce vor conferi spațiului dumneavoastră o notă elegantă, sofisticată, plină de bun gust.

 

 

 

 

 

Pentru detalii despre produse, vizionarea acestora și consultanță în ceea ce privește amenajarea spațiului dumneavoastră, vă așteptăm de Luni până Sâmbătă în showroom-ul nostru din Calea Victoriei, 122A, singurul de profil din zona centrală a Bucureștiului.

 

 

De ce să renunțăm la cădițele de duș și cu ce le înlocuim?

29 April 2019
 Din ce în ce mai des, tot mai mulți oameni optează, când vine vorba de zona de duș, pentru a renunța la clasicele cădițe  albe de baie, în favoarea unei zone de duș clar delimitate sau la înlocuirea acestora cu cabine de sticla.

Splaiul Unirii, 5B, Popesti Leordeni

 Romania