PRODUSE

Gresie Faianta

Obiecte Sanitare

Piatra Naturala

Parchet

De la alb sau negru la roz, verde si multe alte culori, TRES creează  baterii pentru chiuvetă, duș, cadă, încastrate sau aparente, există modele pentru toate gusturile.
20 March 2019

Artwork o colectie “beyond limits”

Cand imaginatia si talentul se reunesc pentru a crea un produs, atunci apar lucruri fabuloase.

 

 

Astazi va prezentam un model de lavoar cu un design inedit, unic, creat sa capteze atentia si sa scoata din anonimat orice baie Colectia de obiecte sanitare Artwork de la Kerasan.

 

 

Acest lavoar impresioneaza atat prin forma sa inedita, cat si prin marime. Este asadar, o adevarata opera de arta in ceea ce priveste atat designul, cat si tehnica.

 

 

Lavoarul Moloco este destinat unor bai indraznete, cu “personalitate”, acesta nu va trece neobservat, iar toti musafirii va vor invidia.

Mai mult decat atat, datorita designului sau special si materialului din care este realizat poate alcatui decorul unei gradini de senzatie.

 

Moloco sau noul lavoar cu un design indraznet il puteti integra cu incredere in amenajarea spatiilor destinate publicului larg, restaurante si de ce nu cluburi.

 

Asadar, daca produsul v-a captat atentia si doriti sa aveti in casa dumneavoastra o astfel de piesa nu ezitati sa ne contactati pe adresa de mail:

 

sales@piatranaturalagresie.ro

Produsul este adus pe comanda, pentru mai multe detalii va stam cu placere la dispozitie.

 

 

Mansion of Great Tiles