41zero42 un proiect interesant ce are in spate o Echipa italiana de profesionisti ce cauta sa ofere noutati in domeniu. Colectii cu un aspect inedit, interesant avand la baza excelenta performantelor tehnologice in domeniu pastrand un echilibru intre cercetare, inovatie, tendinte si cerintele pietei.

Noile idei si abordarea libere a colectiilor 41zero42 au adus pe piata unele dintre cele mai interesante placi ceramice.

 

41zero42

 

Daca ne gandim la o evolutie in acest domeniun, atunci putem spune ca 41zero42, este cel ce a schimbat si reinoit “lumea placilor ceramice”. Prin implementarea unor solutii de design inovative, Echipa ce sta in spatele acestei fabrici a transformat modele ce pana acum erau ignorate de deigneri si le-a propulast pe primul loc in multe cazuri.

 

41zero4241zero4241zero42

 

Fuziunea tehnologica, aspectul, performanta, utilizarea practica a acestora cat si inovatiile nelimitate din domeniu sunt misiunea 41zero42.

 

Te invitam in showroom Bulevardul Mihail Koglaniceanu 35 Bucuresti pentru a vedea produsele 41zero42.

 

41zero42

04 November 2019
De la alb sau negru la roz, verde si multe alte culori, TRES creează  baterii pentru chiuvetă, duș, cadă, încastrate sau aparente, există modele pentru toate gusturile.

Splaiul Unirii, 5B, Popesti Leordeni

 Romania