Există diverse moduri în care piatra naturală într-o amenajare poate fi acel je ne sais quoi  pe care îl cauți.

 

 

Am fost întrebați de nenumărate ori Când folosim piatra naturală într-o amenajare?, iar acum m-am gândit că ar fi momentul oportun pentru a răspunde tuturor acestor întrebări.

Piatra naturală, spre deosebire de gresie, este un material cu personalitate, ceea ce îl și face atât de special. Este o materie vie, prin prisma faptului că dintr-un bloc de piatră nu se pot obține două plăci identice, acestea având venaturi diverse.

 

Unde putem folosi piatra?

Răspunsul este foarte simplu: Oriunde

Nu există un spațiu în care piatra naturală să nu poată constitui obiectul unei amenajări deosebite.

 

 

 

Există totuși restricții când vine vorba de spațiile umede, deoarece, cum spuneam, piatra este vie, ceea ce înseamnă ca respiră, este poroasă, așadar absorbantă, lucru ce îi va aduce un dezavantaj în timp dacă o folosiți în spații umede, precum baie, saună, etc.

Dar, pentru o amenajare cu bun gust, piatra naturală se poate folosi în amenajările exterioare, fie că este vorba de curte sau terasa unui bloc, amenajare lângă piscină, perete de accent etc., nu ai cum să dai greș dacă optezi pentru acest material.

 

 

 

Ce piatră folosesc?

Întrebarea aceasta stă pe buzele celor mai mulți oameni când se gândesc să opteze pentru piatră naturală.

 

De cele mai multe ori nu cunoaștem toate detaliile referitoare la un produs, ci doar avem o idee despre acesta, iar acest lucru nu este o problema, căci putem apela la specialiști, iar datoria noastă este de a vă răspunde oricărui tip de întrebare.

Așadar, variantele de piatră sunt multiple, de la marmura, granit travertin, la pietre semi-prețioase, onix, ametist etc., există variante potrivite pentru fiecare tip de amenajare.

 

 

Discuția pornește de la spațiul în care doriți să o folosiți și, cum vă simțiți în acel spațiu.

Piatra poate fi obiectul amenajării unei camere sau poate fi un perete de accent, un blat de bucătărie, insule de bucătărie sau obiecte decorative, precum vaze, mese de cafea, scaune etc.

 

 

Este un material rezistent, ce nu se pierde ca valoare în timp, de care, fără îndoială nu aveți cum să vă plictisiți.

 

Așadar, pentru toate aceste întrebări, și multe altele și din considerație față de clienții noștri, am dus acest obiect de studiu către mai mult.

Vă stăm la dispoziție cu mostre de pietre din diverse colțuri ale lumii, în secția de prelucrare putem confecționa obiecte de decor de toate tipurile, blaturi, insule, trepte, glafuri, inclusiv mese de cafea cu cadru metalic.(comenzi custom)

 

 

 

 

De asemenea, vă putem ajuta pe parte de montaj si întreținere a pietrei naturale.

 

 

Ei bine, dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-am stârnit interesul, de aceea, pentru a viziona produsele si a avea parte de consultanță gratuită, te așteptăm in showroom, la adresa Calea Victoriei 122A, unde îți vom prezenta mostre variate și te putem ajuta în alegerea designului casei tale.

 

 

 

 

 

 

 

Ești interesat de piatra naturală, însă nu ști cum ai putea să o folosești?

03 June 2019
travertin piatra naturala placare baie

COLECTII

  • Baie
  • Bucatarie
  • Living
  • Outdoor
  • Piatra naturala
  • Gresie
  • Obiecte sanitare
  • Parchet

Created with DAN SERV TRADING 2019